"Зараз багато насміхаються над нею": Мати розповіла подробиці повернення врятованої із сексуального рабства доньки (відео)

Школяркку насильно утримували в столичній квартирі протягом 5 днів.

Скрін відео15-річна Дарина, яку врятували з сексуального рабства, повернулася додому в Житомирську область. Про це повідомляє ТСН, зазначають Патріоти України.

Невідомі силою тримали дівчинку в квартирі у Києві п'ять днів і змушували займатися проституцією. Намагаючись врятуватися, Дарина залишала записки у сірникових коробках, одну з яких знайшла школярка. Дівчинка розповіла про це батькам, які викликали поліцію.

В результаті були затримані двоє підозрюваних, яким тепер загрожує до 10 років в'язниці. "Хотілося і кричати, і плакати, і розірвати її, що вона не послухалася і поїхала. Я думала, що збожеволію, я спустошена до краю", - розповіла мати 15-річної дівчинки.

Жінка розповіла, що тепер над Дариною сміються і кажуть, що вона сама у всьому винна.

"Зараз багато насміхаються над нею - ну, поїхала, дострибалася. Щоб не загнобити, щоб вона нічого не зробила собі. Щоб дитина повірив, що він не один", - пояснила Лариса, чому погодилася на розмову про ситуацію з дочкою. 15-річна Дарина закінчила дев'ятий клас школи і поїхала до Києва зі старшою сестрою, щоб вибрати училище. Повернувшись додому, вона сказала мамі, що знайшла роботу прибиральниці і няні. "Я їй завжди говорила, що для твого віку ще рано працювати. А їй хотілося новий комп'ютер і телефон", - згадує Лариса. Спочатку Дарина регулярно відповідала на дзвінки мами і гворю, що повернутися через кілька днів. "Чи не плакала, вона сміялася, була нормальною. Умовна господиня теж зі мною говорила, говорила, що дочка дуже працьовита, є слова-суржики, але вона відучує їх говорити, слухняна, дуже задоволена. Господиня каже - спасибі, що ви довірили неповнолітню дочку ", - каже мати дівчинки. Виявилося, що кожен раз Дарина говорила по телефону під наглядом гвалтівників, які їй погрожували, тримали у горла ніж. Коли дівчинку врятували, вона боялася повертатися в рідне село і тиждень жила у сестри в Києві.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...