Заслужена артистка РФ вчинила самогубство, звинувачує себе за підтримку Путіна (передсмертна записка)

У своїй останній записці відомий російський хореограф картає себе за те, що поставила свій підпис під зверненням діячів культури до Путіна в підтримку позиції президента в Україні та Криму.

Тетяна Капустіна. Фото:muzkom.ruТетяна Капустіна вчинила самогубство, звинувачуючи себе в підтримці Путіна. Вона була знайдена у своїй квартирі в Подольську (Московська область, Росія) 26 березня. Новина про смерть хореографа-постановника, заслуженої артистки РФ Тетяни Капустіної з'явилася в соцмережі, передають Патріоти України.

У повідомленні говориться, що жінка вчинила самогубство, одягнувши на голову поліетиленовий пакет і задихнулася. Родичі знайшли поруч з тілом її передсмертну записку. У листі Тетяна називає причиною свого рішення піти з життя ситуацію, що склалася з Україною і картає себе за те, що поставила свій підпис під зверненням діячів культури до Путіна в підтримку позиції президента в Україні та Криму.

"Ми повірили Путіну, підтримали введення військ, а вони, замість того, щоб навести порядок, тепер захищають відморозків,що вбивають на смерть донеччан і наживаються на вилученні органів, вбивають власних же, російських братів і немає кінця і краю бійні заради наживи.

Ми думали, що треба захистити Україну від фашистів, а виявляється, її треба захистити від нас. Раділи за Крим, але кому він тепер потрібен, якщо його жителі нещасні? Господи, заради чого все? Ми виявилися гірше сарани. І ось я відчуваю, що більше немає сил жити. Серце розривається від болю. Знаю, немає нам прощення ні на цьому світі, ні на тому. Не кажу вибачте, замість цього прощайте“, — написала Тетяна.

Тетяна Капустіна пішла з життя у віці 58 років. Похорони артистки пройдуть 27 березня у столиці на Новодівичому кладовищі.

"Я знав, що росіяни гвалтують мирних жителів просто для розваги": Доброволець зі США пояснив, чому воював за Україну й планує продовжити в майбутньому

четвер, 2 травень 2024, 11:59

Каліфорнієць Метью Семпсон, ветеран війни в Іраку та Афганістані, майже два роки провів на полі бою в Україні як доброволець. Він розповів, що до початку повномасштабного вторгнення майже нічого не знав про Україну, проте знав, на що здатна країна-агре...

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...