Зажерлива українська "еліта" захопила всю берегову лінію, всупереч законам: Як кияни повертали останній пляж у Кончі-Заспі (фото)

Активісти не стали чекати, коли київська влада поверне киянам відібраний пляж, а зробили все самостійно.

Кияни спалили паркани, встановлені на пляжі у Кончі-Заспі екс-регіоналом. Фото:соцмережі

Сьогодні кілька десятків киян приїхали в Кончу-Заспу, щоб спалити паркани, якими колишній регіонал Григорій Смітюх обгородив частину громадського пляжу в Кончі-Заспі. Про це на своїй сторінці у Fаcebook повідомив Всеволод Терентьєв, передають Патріоти України з посиланням на портал Znaj.ua.

Активісти прихопили із собою сокири та болгарки і кожних 30 метрів розпалювали вогнища, де зносили повалені дерев'яні дощечки. В результаті над Конче-Заспою утворилась велика димова завіса. Активісти повідомили, що не стали чекати, коли київська влада поверне киянам відібраний пляж, а зробили все самостійно.

Як відомо, Григорій Смітюх є фігурантом багатьох кримінальних справ щодо незаконного відчуження нерухомості та землі в Києві і області . Саме в той час, коли він займав посаду замісника керівника Державного управління справами, землі Конче-Заспи були незаконно передані у власність сина Азарова – Олексія та колишнього міністра фінансів Ярошенка.

Також Смітюх незаконно присвоїв у Києві старовинний будинок на Липській, 10. Досі більшість земель в Конче-Заспі, які відібрали в киян, так і залишається власністю бандитів режиму Януковича. Крім того, апеляційний суд Києва декілька разів офіційно їх повертав регіоналам.

Запам'ятався Смітюх киянам тим, що просив від імені "євромайданівців" підтримки в Путіна.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...