Збірна Португалії з футболу створила прецедент в історії чемпіонатів Європи

Не здобувши жодної перемоги, команда Кріштіану Роналду вийшла в плей-офф.

Команда Кріштіану Роналду вийшла в плей-офф. Фото: championat.com.

Збірна Португалії стала першою командою в історії чемпіонатів Європи, якій вдалося кваліфікуватися в плей-офф без єдиної перемоги. У третьому турі групи F піренейці сенсаційно не змогли обіграти Угорщину, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Підопічні Фернанду Сантуша набрали у себе в квартеті три очки. Однак, незважаючи на відсутність перемог, португальці все ж змогли вийти з групи з третього місця. В 1/8 фіналу Роналду і компанія зіграють з Хорватією.

Нагадаємо, що в стартовому турі Євро-2016 Португалія осоромилася в матчі зі скромною Ісландією, а потім з ляпом своєї головної зірки не змогла обіграти Австрію.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...