Зеки вдячні Надії: За 2 роки за законом Савченко звільнять 50 тис. в'язнів

Зважаючи на таку статистику, у Національній поліції України акцентують увагу на необхідності внесення змін до закону.

Ілюстрація:infokava.com

За два роки в Україні за законом Савченко буде звільнено майже 50 тисяч осіб. Про це повідомив перший заступник Голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції Вадим Троян, передають Патріоти України з посиланням на сайт МВС.

За його словами зараз за законом Савченко вже звільнено близько 9 тисяч осіб.

"На цей час в Україні, відповідно до цього закону, вже звільнено близько 9 тисяч осіб. Із них за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів затримано близько 700 і заарештовано 300. А протягом двох років ми очікуємо звільнення майже 50 тисяч осіб", – зазначив Вадим Троян.

Зважаючи на таку статистику, перший заступник голови Національної поліції України акцентував на необхідності внесення змін до закону.

"Чим більше таких людей буде виходити на волю, тим швидше з`явиться ціла армія, з якою ми будемо боротися", – підсумував Вадим Троян.

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...

Познайомились на передовій: Ексдепутатка парламенту Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж за українського військового

субота, 4 травень 2024, 13:14

Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...