Згорів живцем: На підприємстві по переробці зерна на Дніпропетровщині загинув його сторож (фото)

​Причини виникнення пожежі наразі встановлюють правоохоронні органи.

Фото:ГУ ДСНС у Дніпропетровській області

У Дніпропетровській області у селищі Юр'ївка під час пожежі на підприємстві по переробці зерна загинула людина. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, зазначають Патріоти України.

"1 травня, о 05:43 до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на території підприємства з переробки та вирощування зерна у селищі Юр'ївка на вулиці Зелена", – йдеться у повідомленні.

На місце пожежі направлено відділення 67 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

"Вогнем було охоплено прибудовану будівлю для сторожа, що знаходилась на території підприємства. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявила тіло сторожа. Загальна площа пожежі склала 36 м.кв. Горіли меблі та речі всередині сторожки", – додали у ДСНС.

Причини виникнення пожежі наразі встановлюють правоохоронні органи.

Зазначається, що пожежу вдалось локалізувати о 05:57, а вже о 06:40 ліквідувати. До ліквідації було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно