Жорстокий вчинок: У Харкові няня побила хвору на ДЦП дитину (відео)

У поліції підтвердили інформацію про інцидент і заявили, що няню вже опитують.

Скрін відео У Харкові няня кілька разів ударила дитину, яка страждає на дитячий церебральний параліч. Жорстоке поводження з дитиною зафіксувала розташована в квартирі камера, зазначають Патріоти України.

На записі видно, як жінка б'є дитину долонею по обличчю і голові, а також досить грубо тримає її за шию. Потім няня витерла щоки дівчинки і грубо відштовхнула, через що та впала на підлогу.

У поліції підтвердили інформацію про подію і заявили, що няню вже опитують. "Є відео з камер спостереження, надане потерпілою стороною. Поки все в процесі вивчення обставин, рішення будемо приймати після уточнення деталей події", - розповіли в ГУ Нацполіції в Харківській області.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...