З'явилося відео підпільного морга на Київщині

Всього знайдено біля сорока фрагментів людських тіл, пишуть ЗМІ

Сховище фрагментів трупів під Києвом. Фото: e-gorlovka.com.ua

На каналі ТСН у youtube журналісти опублікували відеозапис про підпільний морг під Києвом. Про це повідомляють Патріоти України.

Біля центрального міського цвинтаря міста Яготин були знайдені пакети з десятками фрагментів людських тіл. Руки та ноги, які виявили там два дні тому, скоріш за все, були ампутовані під час операцій.

Відкрита кримінальна справа за статтею "умисне вбивство". Всього знайдено близько сорока фрагментів трупів, пишуть ЗМІ. Знахідку зробили, зсунувши бетонну плиту на колодязі при роботах з розширення цвинтаря.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...