З'явилися нові подробиці у справі про вбивство випускниці з Тернопільщини (відео)

​Поліція представила нові докази причетності 16-річного підозрюваного до вбивства 17-річної Ірини Мукоїди з Вишнівця.

Ірина Мукоїда. Фото: соцмережі.

Експертиза, яку робили у Вінниці, встановила, що на ножі та штанах є сліди ДНК і підозрюваного Василя, і вбитої Ірини. Про це повідомив під час брифінгу 10 липня начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол, пишуть Патріоти України з посиланням на 0352.ua.

Нагадаємо, є постанова з дозволом на розголошення результатів досудового розслідування, зважаючи на резонансність справи. В даному випадку поліція оприлюднює висновок ДНК-експертизи, яку проводили спеціалісти Науково дослідного експертно-криміналістичного центру Вінниці. На експертизу надсилались ніж, який знайшли на місці убивства, штани підозрюваного із залишками крові, та запальничка, яка, ймовірно, належала неповнолітньому Василеві.

До речі, саме на запальничці експерти не виявили ніяких слідів. А от на ножі, який ймовірно є знаряддям вбивства, і на штанах хлопчини сліди були. І належать вони і загиблій Іринці, і підозрюваному у її вбивстві Василеві. Коли робиться огляд місця події, використовуються одноразові спеціальні пакети, які можна застібнути і розстебнути один раз, - пояснив Олександр Богомол.

– Ці пакети для речових доказів номерні. Ніж на місці події був вилучений, упакований в такий пакет і направлений на експертизу. Експерт на місці описав цілісність цього пакету. На брифінгу в поліції також присутня експерт- криміналіст проекту “Слідство ведуть екстрасенси" Наталя Костилєва. Вона розповіла про свої висновки щодо цього злочину.

О 15.00 год. 10 липня апеляційний суд розпочав розглядати апеляцію щодо міри запобіжного заходу, яку подав захисник підозрюваного.

Нагадаємо, наразі він перебуває під вартою. Водночас мама Ірини Мукоїди написала в поліцію заяву про здійснення на неї тиску.





Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...