Зійшлися різні покоління: у Києві ветерани Другої світової, Афганістану та АТО зустрілися під час пам'ятних заходів (фото)

Пам'ятні заходи пройшли на території Національного музею-заповідника "Битва за Київ у 1943 році".

У Києві на зустрічі ветеранів різних поколінь. Фото:http://www.mil.gov.ua/

Ветерани Другої світової війни, ветерани війни в Афганістані та воїни АТО взяли участь у заходах до Дня 71-ої річниці перемоги над нацизмом. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони, передають Патріоти України.

Заходи пройшли на території Національного музею-заповідника "Битва за Київ у 1943 році". Серед інших там були також і волонтери, і військовослужбовці Васильківського гарнізону.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували тих, хто загинув в роки Другої світової, і тих, хто загинув на сході України в наші дні.

Для ветеранів і військових різних поколінь виступав колектив Академічного ансамблю пісні і танцю України Держприкордонслужби, а також школярі та ліцеїсти.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...