"Злість кипіла, коли на очах убивали чиїхось дітей. Був такий злий, що хотів його задавити": Водій маршрутки про те, як намагався затримати вбивцю патрульних у Дніпрі

Скромний українець Валерій Тімонін у надзвичайній ситуації повівся, як справжній чоловік.

Фото:http://www.056.ua/

Водій маршрутки Валерій Тімонін, який намагався заблокувати машину вбивці патрульних в Дніпрі, розповів, що був готовий задавити злочинця. Подробицями події чоловік поділився в інтерв'ю виданню 056.ua, інформують Патріоти України.

"У мене ніякого страху тоді не було. Злість кипіла, коли на очах убивали чиїхось дітей. Був такий злий, що хотів його задавити або передавити, щоб він не пішов. Я спочатку сигналив, щоб привернути увагу інших водіїв. Але ніхто не відгукнувся. І тоді я заблокував йому виїзд", - сказав він.

За словами Тімоніна, він вирішив від'їхати, після того як злочинець відкрив вогонь по ньому.

"Інакше б кулі потрапили і в мене теж. Ці два метри мене врятували. І ще врятували мене двірники. Куля пройшла через капот і застрягла в двірниках. А так би потрапила в мене", - пояснив він.

"Дві кулі пробили капот і розбили решітку. Начебто нічого такого немає: радіатор не постраждав - бампер виявився міцним. Але машину вже ремонтують, господиня сказала: "Не хвилюйтеся, все зробимо", - додав він.

Тімонін розповів, що вбитий патрульний Артем Кутушев був практично одного віку з його загиблим кілька років тому онуком.

"Може, в той момент, коли я загородив дорогу зловмисникові - мною рухав якийсь батьківський інстинкт", - заявив він.

Водій також розповів, що не планує носити з собою вручений мером Дніпра іменний пістолет, а 10 тисяч гривень грошового заохочення віддав родині.

Як повідомлялося раніше, 25 вересня, в Дніпрі біля автовокзалу розстріляли поліцейських. Співробітник патрульної поліції Артем Кутушев загинув на місці, а його напарниця Ольга Макаренко померла в лікарні.

Через кілька годин передбачуваний вбивця був затриманий. Ним виявився розшукуваний боєць роти "Торнадо" Олександр Пугачов.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця "Азовсталі" Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...