"Злочин і кара": За танці під Газманова тернопільські поліцейські поїдуть в АТО

За фактом неетичної поведінки працівників поліції проводиться службове розслідування.

У Тернополі танці під Газманова закінчилися розслідуванням. Фото: скріншот з відео.

У Тернополі розпочали службове розслідування щодо неетичної поведінки працівників поліції. Про це повідомив головний поліцейський області Олександр Богомол, передають Патріоти України із посиланням на Доба.

Нагадаємо, що у одному із закладів Тернополя полісмени танцювали під російського Газманова, незважаючи на те, що офіційно його пісні у місті заборонені міською радою. Як повідомив Богомол, полісмени помилку зрозуміли і відправляються в АТО.

— Справді неприємний випадок. За фактом неетичної поведінки працівників поліції проводиться службове розслідування. За попередньою інформацією під час святкування дня народження одна із гостей замовила українську версію пісні, а коли почалась композиція трапився конфуз. Люди деколи помиляються. Працівники, які до речі є учасниками АТО, достойно не вийшли з ситуації та не вирішили конфлікт. Вони зрозуміли свою помилку та 31.03.2018 разом із зведеним загоном їдуть на два місяці в зону АТО для несення служби, — повідомив Богомол.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...