Злочинці залишили Харків без інтернету, поліція веде розслідування

Аварія сталася близько 16-ї години через пошкодження оптико-волоконного магістрального кабелю та протиправні дії по втручанню в роботу мережі, внаслідок чого велика кількість абонентів залишилися без зв'язку.

Ілюстрація:gigamir.net

Сьогодні у Харкові значна частина міста залишилася без Інтернету. Про це поінформував Інтернет-оператор "Макснет", який забезпечує зв'язок у мережах, передають Патріоти України з посиланням на gazeta.ua.

У компанії повідомляють, що аварія сталася близько 16-ї години через пошкодження оптико-волоконного магістрального кабелю, внаслідок чого велика кількість абонентів залишилися без зв'язку.

"16 серпня невстановленими особами були здійснені навмисні протиправні дії по втручанню в роботу мережі, наслідком яких стало часткове припинення роботи окремих сегментів мережі, а так само блокування інформації, порушення встановленого порядку її маршрутизації.

На даний момент значна кількість абонентів залишилися без зв'язку. Великі організації не можуть вести свою комерційну діяльність", - повідомляє прес-служба оператора.

Національна поліції інформує, що правоохоронці проводять всі необхідні заходи для з'ясування обставин аварії.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...