ЗМІ повідомили причину загибелі робітників на Маріупольському меткомбінаті Ахметова (фото)

Нещасний випадок стався в результаті обвалення залізобетонної плити розміром 3х6 м, при проведенні ремонтних робіт покрівлі будівлі цеху.

Фото:https://www.0629.com.ua/

До летального результату на меткомбінаті імені Ілліча призвело порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Загинули двоє чоловіків 49 і 59 років і 37-річна жінка. Ще двох працівників госпіталізовано, передають Патріоти України з посиланням на 0629.

Нещасний випадок стався в результаті обвалення залізобетонної плити розміром 3х6 м, при проведенні ремонтних робіт покрівлі будівлі цеху.

На той момент в будівлі знаходилося 18 працівників будівельно-монтажної компанії, з яких 3 загинуло, а ще 3 - отримали травми.

На підприємстві зараз працюють оперативники і спасателі. Від ДСНС залучено 17 людей особового складу та 4 одиниці техніки.

У прес-службі прокуратури Донецької області повідомили, що в даний момент вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правової кваліфікації по ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України .

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...