Знову пікет: Активісти влаштували коридор ганьби політикам, які беруть участь в ефірах "Інтера" (фото, відео)

Акція носить мирний та просвітницький характер.

Фото:http://espreso.tv/

Активісти організації "Вільні Люди" влаштували пікет біля студії програми "Чорне дзеркало", що виходить на телеканалі "Інтер". Мітингувальники чекають на політиків, які беруть участь у програмі, щоб влаштувати їм коридор ганьби та вручити "премії імені Кисельова-Шувалова". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспересо.TV.

Раніше близько сотні активістів організації провели пікет під СБУ з вимогою депортувати головного ідеолога інформаційної політики "Інтера" громадянина Ігоря Шувалова. Окрім того, вони закликали українських політиків не давати коментарів телеканалу, не відвідувати його телеефіри та не спілкуватися з його журналістами.

"Особи, які продовжуватимуть співпрацю з російськими пропагандистами "Інтеру" вважатимуться зрадниками національних інтересів та адептами "русского міра" в Україні", - йдеться у заяві "Вільних Людей", які вже почали викладати у Facebook прізвища політиків, які беруть в ефірах телеканалу "Інтер".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...