Зоозахисники погрожують власникам тюремним ув’язненням: У центрі Києва з’явився жахливий атракціон з голубами (фотофакти)

Інакше ніж розвагою для збоченців це шоу охарактеризувати не можна, наполягають сердобольні українці.

На Софійській площі з'явилася нова забавка: пропонують сфотографуватися із розфарбованими у різні кольори голубами. Про це повідомили на сторінці у Facebook зоозахисники UAnimals, зазначають Патріоти України.

"На Софійській площі Києва з`явилась чергова розвага для збоченців. Усім бажаючим пропонують сфотографуватися з пофарбованими голубами", - йдеться у повідомленні.

В організації заявляють, що під час візиту на Софійську площу зоозахисники не знайшли атракціону, однак закликають усіх, хто його побачить, одразу дзвонити до правоохоронних органів.

У коментарях дехто з користувачів соцмережі питав, на якій підставі поліція має приїжджати на подібні виклики. В зоозахисній організації стверджують, що посилатися варто на законодавчу базу, а саме на Закон "Про захист тварин від жорстокого поводження", який передбачає штраф або позбавлення волі до 8 років за неналежне поводження із твариною.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...