Зоозахисники погрожують власникам тюремним ув’язненням: У центрі Києва з’явився жахливий атракціон з голубами (фотофакти)

Інакше ніж розвагою для збоченців це шоу охарактеризувати не можна, наполягають сердобольні українці.

На Софійській площі з'явилася нова забавка: пропонують сфотографуватися із розфарбованими у різні кольори голубами. Про це повідомили на сторінці у Facebook зоозахисники UAnimals, зазначають Патріоти України.

"На Софійській площі Києва з`явилась чергова розвага для збоченців. Усім бажаючим пропонують сфотографуватися з пофарбованими голубами", - йдеться у повідомленні.

В організації заявляють, що під час візиту на Софійську площу зоозахисники не знайшли атракціону, однак закликають усіх, хто його побачить, одразу дзвонити до правоохоронних органів.

У коментарях дехто з користувачів соцмережі питав, на якій підставі поліція має приїжджати на подібні виклики. В зоозахисній організації стверджують, що посилатися варто на законодавчу базу, а саме на Закон "Про захист тварин від жорстокого поводження", який передбачає штраф або позбавлення волі до 8 років за неналежне поводження із твариною.

Втік зі зборів: Стало відомо, що сталося зі "всесвітньо відомим українським тренером", який відмовився повертатися в Україну

вівторок, 19 березень 2024, 6:45

Тренер "Чорноморець" Ігор Касьяненко, який відповідав у одеському клубі за фізичну підготовку, знайшов собі роботу у США. 14 березня стало відомо, що 36-річний уродженець Луганська втік перед поверненням команди з підготовчих зборів у Туреччині у лютом...

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...