Звернення до Трампа не допомогло: Будівельники у Хакасії розпочали голодування

Планується, що голодування триватиме п'ять діб – якщо робітникам не виплатять борги, вони почнуть сухе голодування.

Будівельники у Хакасії розпочали голодування. Ілюстрація:ZikУ Хакасії будівельники, які зводять будинки для постраждалих під час пожежі навесні 2015 року, оголосили голодування, оскільки не отримали зарплату. Про це повідомив учасник оргкомітету з організації голодування Євген Салтинюк, передають Патріоти України з посиланням на Новое время.

"Вчора ввечері повідомили поліцію про початок голодування. Поки нас три людини, але розраховуємо, що до нас приєднається ще 10 осіб", – повідомив він.

Планується, що голодування триватиме п'ять діб – якщо робітникам не виплатять борги, вони почнуть сухе голодування.

27 березня будівельники планували провести акцію протесту в наметовому містечку на площі перед урядом республіки, але мерія Абакана не погодила акцію.

Тоді ж будівельники звернулися за допомогою до президента США Дональда Трампа. Робітники записали відео, в якому сказали, що Володимир Путін прилітає "в Хакасію відпочивати, і все, більше в нього справ у Хакасії немає".

"Неодноразові скарги" на те, що будівельникам не виплатили зарплату, а "гроші вкрали", залишилися без відповіді. "Начебто Дональд Трамп – він друг Путіна, вони як би постійно спілкуються по телефону, може він хоч донесе до Путіна, що у нього в країні діється, що бардак конкретний", – заявив один з будівельників.

ЯК відомо, масштабні пожежі сталися в Хакасії у квітні 2015 року. Загинули 32 людини, вогонь знищив понад півтори тисячі житлових будинків. Регіон відвідав Володимир Путін, який зажадав звести нове житло для погорільців до 1 вересня

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...