Звіряче вбивство 17-річної дівчини в Одесі: Стало відомо, що чекає головного підозрюваного

Вбивцю, яким виявився 18-річний знайомий жертви, взято під арешт без визначення застави.

Ілюстрація:http://volyninfo.com/

Головного підозрюваного у вбивстві 17-річної дівчини з Одеси взяли під арешт без визначення застави. Про це повідомляє Контекст-Причорномор'я, передають Патріоти України.

Як відомо, в неділю, 18 червня, стало відомо про жорстоке вбивство 17-річної дівчини. На тілі, яке знайшли правоохоронці, виявили ознаки насильницької смерті.

Згодом поліції вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 18-річний знайомий загиблої.

"Хлопець, озброївшись держаком від лопати, почав переслідувати свою сусідку, і, наздогнавши її, завдав численні удари в місце життєво важливих органів голови і тулуба. В результаті дівчина впала на землю. Потім, користуючись її безпорадним станом, згвалтував. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події", – зазначили в поліції.

Нині місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за п. 10 ч. 2 ст. 115 і ч. 4 ст. 152 КК України.

Отримали бойові повістки, але в ТЦК не з'явилися: Стало відомо, як суд покарав ухилянтів з Харкова

вівторок, 30 квітень 2024, 14:28

У Харкові суд засудив двох чоловіків до ув'язнення за ухилення від мобілізації. У ході судового розгляду з'ясувалося, що вони отримали бойові повістки, але не з'явилися до територіального центру комплектування, передають Патріоти України. Тому найближ...

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...