Через жарт українського блогера користувачі сведлять свої iPhone7, "щоб знайти отвір для навушників" (фото, відео)

Десятки людей, повіривши в інтернет-жарт, зламали власні "айфони" своїми руками

Скрін відео

На початку вересня Apple показала сьомий iPhone, в якому не виявилося стандартного 3,5-мм роз'єму. Це породило хвилю інтернет-гумору, в тому числі і жарт про те, що користувачам досить просвердлити новий смартфон в потрібному місці, щоб отримати відсутній роз'єм. Блогер TechRax (в побуті - наш співвітчизник Тарас Максимук, що живе в Каліфорнії) минулого тижня виклав відео на YouTube, нібито з Лайфхак про те, як це зробити підручними засобами - «для тих, хто не хоче платити $ 159 за бездротові навушники». Відео набрало майже 10 млн переглядів. І надихнуло на подвиги чимало власників новеньких «айфонів». Про це повідомляють Патріоти України.

На відео блогер показував, як, затиснувши смартфон в лещатах і вибравши потрібну позицію, можна просвердлити акуратний отвір в місці, де раніше знаходився 3,5-мм роз'єм. В кінці він показує, як чарівним чином просвердлений роз'єм починає працювати з навушниками.

На YouTube ніколи не можна бути впевненим, тролять тебе чи ні, так що частина аудиторії всерйоз повторила експеримент зі своїми девайсами. Після чого у відео почала стрімко зростати кількість діслайків (зараз вже близько 87 000), а під відео - з'явилися коментарі в стилі «я спробував, зламав собі дисплей, смартфон не працює», «друг мені сказав, що у нього спрацювало, але мій телефон не включається після дрилі »і т.д .:

Зараз під відео вже більше 34 000 коментарів, серед них і постраждалі, і раціоналісти, і прибігли посміятись над чужою бідою тролі.

Серед інших відео TechRax можна знайти, наприклад, корисні поради про те, як збільшити потужність батареї смартфона, помістивши його в мікрохвильовку (на всякий випадок уточнимо - не робіть так).

Насправді ж, в сьомому «айфоні» на місці 3,5-мм «джека», зліва від коннектора Lightning, розташований Taptic Engine і пластикова вставка:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...