Як кіт у вишиванці святкував День Незалежності

У Запоріжжі навіть домашні улюбленці святкували 25-ту річницю відродження Державності України

Пухнастий патріот. Фото: newsclub.zp.ua

У Запоріжжі на Фестивальній площі потрапив у об'єктив кіт у вишиванці, підперезаний червоним козацьким поясом. Про це інформують Патріоти України з посиланням на newsclub.zp.ua.

В самій гущі святкування Дня Незалежності на стільчику спокійно сиділо патріотичне кошеня. Спостерігав за святковим дійством пухнастий красень дуже уважно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...