Хіти тижня. Як у казці: У мережу виклали вражаючі фото засніженого Львова

​З першими днями календарної зими у місто прийшли рясні снігопади...

Засніжений Львів. Фото: соцмережі.

Користувачів соціальних мереж не залишили байдужими вулиці міста, прикрашені снігом, передають Патріоти України.

Instagram наповнили знімки історичного центру Львова в зимових декораціях. Сайт Львівської міської ради повідомляє, що в місті снігоприбиральну техніку вивели на вулиці не тільки вдень, але і вночі у зв'язку з сильним снігопадом.

За прогнозами синоптиків, у найближчі кілька днів у Львові температура повітря буде близькою до 0 градусів Цельсія. Снігопади також очікуються в понеділок і вівторок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...