Хіти тижня. Колючий красень: Їжак Рік зі Львова підкорює мережу (фото, відео)

Світлини колючої фотомоделі щодня здобувають нових і нових прихильників.

На світлинах львівський їжак дивиться телевізор, "купається" в апельсинах, грає на гітарі, готується приймати ванну і активно подорожує просторами квартири господарів і Львовом, передають Патріоти України.

Проте, як виявилося утримувати любов публіки – справа не з легких, особливо, коли любиш добре поїсти. А Рік саме з таких! Через надмірну любов до хробачків красеню доводиться стежити за вагою і не їсти смачненького на ніч...

Господарі Ріка вирішили завести їжака після того, як натрапили на сторінку цих милих створінь у "Фейсбук". Вони знайшли у Львові чоловіка, який займається продажем карликових африканських їжаків, поїхали просто подивитися, однак вже не змогли поїхати додому без домашнього улюбленця.

"Мені дали потримати це чудо, а віддати я вже його не змогла. Довелося везти додому. Мешкає з нами цей маленький комочок вже півроку", - розповіла власниця Ріка, дизайнерка Діана.

Їжак – нічна тварина, а тому майже весь день спить і не сумує через те, що господарів немає вдома. Ввечері Ріка випускають погуляти по квартирі, а вночі – садять у клітку. Там у нього є бігове колесо, на якому він обожнює займатися.

"Їсти - його хобі. Він їсть навіть коли не голодний, тому треба слідкувати, щоб він не переїдав, бо доведеться саджати на дієту. Ми купили кухонну вагу і слідкуємо, щоб він дуже не поправлявся. Коли їжаки набирають забагато ваги, вони не можуть скручуватись і ходити, тому важливо за цим слідкувати", - каже господарка Ріка.

Харчується тваринка курячим філе, кормом для кошенят та личинками зоофобусами. Окрім спеціального раціону, власникам Ріка доводиться ще й дотримуватися спеціального температурного режиму в оселі – не менше 20 градусів тепла.

Діана почала фотографувати свого улюбленого їжака і згодом завела для нього Instagram-сторінку, щоб ділитись з людьми радістю, яку він щодня їй приносить.

"Рік завжди працює на камеру, як справжня супермодель", - додала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...