Хіти тижня. Коли усвідомлюєш, що "писець" невідворотний: Кумедні світлини людей за секунду до того, як стане боляче (фотофакти)

Герої цих пригод після публікацій в Мережі прокинулися знаменитими

Фотографіями неприємних або просто забавних казусів поділилися самі жертви або їхні близькі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Отже ніщо не заважає всім разом дружно посміятися над пригодами героїв. Адже самоіронія це дуже позитивна риса людини. Проте головне, що все добре скінчилося.






















Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...