Хіти тижня. Майбутнє України: Подивіться на цю пару - вони захищають нас з вами (фотофакт)

На фронті воюють майже діти...

Такі молоді, такі красиві.. Чому саме вони? Чому взагалі ще продовжується АТО. Пост на сторінці спільноти порталу Патріоти України в Facebook сколихнув читачів соцмережі.

Нехай дарує Господь захисту цим дітям, пишуть користувачі у коментарях.

"От яка страшна пропаганда! так, так... йдiть нашi дiти украiнцi 18 рокiв.... йдiть у "котли"! Та не звертайте увагу на нас,тих, хто проголосив це АТО! Так ми багатiємо, наши дiти рахують грошики... а ви, одурманенi, йдiть у могили!
Що це за страхiття!? Прокиньтеся люди! Чи це АТО, чи це вiйна, чи це... брехня, намальована тими, хто наживаеться на цiй брехнi!?
Якщо це АТО, то не дiти 18 рокiв повиннi йти на боротьбу з ними, а спецпiдроздiли, вiйськовi, якi пройшли спец. пiдготовку, з повним снарядженням та належною, вiйськовою освiтою!", - коментує Тетяна Волкова.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...