Хіти тижня. Мала дівчинка повеселила мережу враженнями про перший день у дитсадку (відео)

​Зіркою стала 2-річна Міла з Арізони, США.

Відео з її розповіддю про перший похід у дитсадок за тиждень подивилося понад мільйон людей в YouTube, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Міла розповіла, як мати вперше відвела її до дитячого садка, який вона зненавиділа ще до того, як дізналася про його існування. Вихователя вона назвала "підозрілим типом". А дітей - психами, які кричать і кидаються один в одного степлерами.

Вся справа в тому, що Міла хотіла в юридичну школу, а її мати чогось повела в дитячий сад. Обуренню дитини немає меж: "Ми приїжджаємо - і я в шоці!". Користувачі, які подивилися кумедну розповідь від Міли, пророкують їй акторську кар'єру і популярність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...