Хіти тижня. Не без гумору: Бандерівський гороскоп на листопад (фото)

Журналісти Depo.ua склали бандерівський гороскоп на листопад 2017 року. Жартівливий, але в кожному жарті є крапка істини, повідомляють Патріоти України.

Овнам-бандерівцям в листопаді доведеться часто відкривати двері своєї криївки для друзів, родичів і побратимів і щиро ділитися всім, що вони мають. Зірки кажуть, що цього місяця ви будете дуже багатими і сильними, навіть якщо жодних передумов цьому не було.

Можливо тому, що коли ми допомагаємо іншим, ми водночас відчуваємо і себе багатшими.

Дивіться на життя позитивно, будьте привітнішими (ну ок, принаймні спробуйте), скоро ви отримаєте нагороду за все хороше, що ви зробили для цього світу.

Тільцям-бандерівцям в листопаді захочеться зробити оточуючих щасливими де б ці нещасні не ховалися. Всі знають, що в мистецтві наздогнати і заподіяти добро вам немає рівних, тож пручатимуться ці нещасні недовго і в вашій криївці запанує мир та спокій (у вашому розумінні цього сталого словосполучення).

Побачивши, що все по-їхньому, Тільці-бандерівці заспокоються і знову перетворяться на чарівне телятко з розумними оченятами і довгими віями. Якраз тоді в їхньому житті і стануться найочікуваніші зміни.

Близнюки-бандерівці в листопаді мають налаштуватися на великі цілі і багато працювати. На сімейні справи і спілкування з друзями часу майже не залишиться, але здійснення мети того варте. Тим паче, що ви, в процесі досягнення цілей ще більше згуртуєтеся з побратимами і посестрами, тож знайдете нових друзів.

Чим більше ви працюватимете в листопаді, тим швидше досягнете успіху. Для натхнення зірки радять Близнюкам-бандерівцям займатися спортом, помірно харчуватися і не сперечатися з ватниками в соцмережах.

Якщо Раки-бандерівці давно мріяли викопати собі нову криївку, оновити стару чи взагалі виїхати на зимові кватири, то в листопаді настав той час. На старт, увага, мерщій! Навіть якщо омріяне житло знаходиться за кордоном – Степан Андрійович теж частину свого життя вимушений був прожити далеко від України. Але користь, яку він приніс нації, важко переоцінити. Тож, дослухайтеся до внутрішнього голосу, чистіть зброю і бережіть вишиванку від плям.

В роботі в Раків-бандерівців будуть американські гірки і радянські гойдалки, тобто злети, падіння і все це зі скрипом. Зате із грошима все добре, і якщо особливо не розкошуватимете, то до Різдва матимете і на червоні чобітки, і на кептарик, і на смартфон під ялиночку.

Багато Левів-бандерівців вже гірко сміються, почувши цю фразу, але в листопаді настане час, коли їхні мрії точно здійсняться. Принаймні частково, але і то добре, бо встигнете кожною хорошою подією посмакувати.

Разом із тим, для здійснення бажань є умова – Леви-бандерівці мають менше розмірковувати і більше діяти, не задирати носа і дослухатися до порад тих, кого поважають. (Якщо поради лунають від портрету Бандери на стіні і він вам каже, що ви вже зовсім куку на муню від своїх амбіцій, то так воно і є).

Левам-бандерівцям, які вважають, що вони вже не молоді, варто приділити додаткову увагу здоров'ю і зробити кілька аналізів серцевосудинної системи. Може, записатися до кардіолога на обстеження. Молодим левам-бандерівцям зірки рекомендують підняти рум'яну дупку з дивану і побігати-потрясти гривою на свіжому повітрі.

Діви-бандерівці в листопаді можуть ризикувати чим хочуть, тільки не життям, грошима і коханням, бо наслідки можуть бути абсолютно не передбачувані і сумні як кутя без меду. Ризикувати можна в творчості – знайдіть собі хобі і відривайтеся в ньому так, щоб гай шумів.

Всередині місяці можлива зустріч із людиною, яка змінить ваше життя на краще. Ні, не з мамою із повною торбою закруток із села, бочком кабанчика і карафкою наливки – це буде нова людина, що принесе у ваше життя кохання чи дружбу.

Вирішіть тільки, що вам більше треба.

Терезам-бандерівцям останні місяці почало здаватися, що життя – ніяка не смугаста зебра, а просто чорна конячка, кульгава на чотири ноги, шляк би їй потрафив, але от вам солодкий листопад, з якого все починає змінюватися на краще. Ви зможете досягти успіху в роботі, завоювати полкову казну противника чи серце людини, яка вам сподобалася, поїхати у відпустку чи зробити в криївці капітальний ремонт. Головне – не опускати руки після невеликих невдач і не констатувати "ну от, знову почалося".

Щоб успіх був на вашому боці, зірки радять не сваритися з родичами і полковою старшиною і не займатися прокрастинацією. Це схильність людини відкладати неприємні завдання на потім, тяжіння до справ, що приносять більше задоволення або швидший результат, а не те, що ви подумали….

Самотнім Терезам-бандерівцям рекомендується заводити знайомства в реальному житті, а не в соцмережах. Тоді не доведеться займатися всю зиму тим, що ви прийняли за прокрастинацію.

Скорпіонам-бандерівцям в листопаді доведеться викликати на бій власну параною. Від того, програєте ви їй чи виграєте залежить ваше подальше особисте життя – ревнощі лестять всім, але тільки на початку, пам'ятайте про це.

На роботі рекомендується менше сперечатися із побратимами і старшиною. І навпаки – завзятість і відповідальність допоможуть Скорпіонам-бандерівцям обійняти більш високу посаду і отримати премію.

Стрільці-бандерівці останнім часом неґречно ставилися до свого здоров'я і тепер мусять виділити час і гроші на себе. Все інше не потребуватиме стільки сил і коштів і вирішитиметься відносно легко. Робота вам вдаватиметься, за допомогою зверніться до побратимів – це не покаже вашу слабкість і навпаки, допоможе укріпити авторитет і стосунки в колективі.

Можливе цікаве романтичне знайомство під час дальньої поїздки, тож, не відмовляйтеся від відрядження. Робочі знайомства також будуть вельми корисними.

Якщо у Стрільців-бандерівців тривалий час були проблеми зі спадком, в листопаді вони можуть вирішитися з великим зиском.

Як і Скорпіонам-бандерівцям, бандерівцям-Козерогам в листопаді доведеться битися, тільки не собою, а з заздрісниками (що, в принципі, не заважає цим двом доблесним знакам скооперуватися і допомогти одне одному). Козероги-бандерівці в листопаді матимуть стільки енергії, що хоч басейн нею заливай.

А от гроші зірки радять економити, інакше постувати доведеться не тільки перед Різдвом, а й до восьмого березня.

І ще зірки радять уважніше ставитися на роботі і не гарячкувати, якщо з'явиться бажання написати рапорт на звільнення. Інколи треба трохи потерпіти, щоб все повернулося на вашу користь. Річка, труп ворога, течія у ваш бік. Ну, ви розумієте…

Якщо Водолії-бандерівці не будуть обережними, листопад може стати для них суцільною п'ятницею 13-го. Зірки радять бути дуже обережними не тільки в бою і роботі, а в криївці, коли варите борщ чи навіть займаєтеся любощами.

Такий у вас зараз період.

В особистому житті треба спиратися на інтуїцію, вона покаже, хто вам друг, а хто ватна почвара.

Водоліям-бандерівцям, які мають дітей, треба в листопаді приділяти їм більше уваги, інакше потім доведеться відучувати їх палити, матюкатися і все їсти з магазинним майонезом.

Схоже, зірки налаштовані на каламбур, бо рекомендують бандерівцям-Рибам в листопаді більше мовчати. Не беріть участь в суперечках з побратимами, не сперечайтеся з командиром. Всі знають, що ви людина вельми розумна, але якщо ви триматимете свою думку при собі, вони будуть дуже вдячні.

Нерозтрачені емоції вилийте в особисті стосунки – отут буде повна ідилія і розуміння.

Якщо потягне на екстрим, зірки радять не експериментувати з алкоголем і психікою, а зайнятися якимось не традиційним для вас видом спорту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...