Хіти тижня. "Одне обличчя": У Львові знайшли "копію" Тіни Кароль (фотофакт)

21-річну студентку Львівської політехніки називають копією співачки Тіни Кароль. Хоча вона і не любить співати.

Двійник Тіни Кароль

Дівчина навіть виклала в Instagram своє фото і артистки, аби дізнатися, чи справді схожа на неї, пише Високий замок, повідомляють Патріоти України.

Ірина зізналася, що підбирає і колір волосся, і макіяж як у зірки:

– Буває, що і зачіску роблю, як у Тіни. У мене хіба що брови іншої форми…Мені часто говорять, що у мене губи, ніс, очі і навіть усмішка – як у співачки.

А торік львів’янка брала участь у конкурсі краси Міс Львів, де усі називали її “Міні-Тіна Кароль”.

– Я не проти взяти участь у конкурсі двійників. Нещодавно Тіна Кароль набирала у свою команду дівчат, які на неї схожі, для зйомок у кліпі. Я, на жаль, пізно про це дізналася. Співачка уже знайшла двійників, – розповіла дівчина.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...