Хіти тижня. Воїни АТО розповіли про свій козирний "безпілотник" (фото)

Українські військові на приморському напрямку обзавелися незвичайним улюбленцем, яким став ворон на ім'я Чіка. Саме його бійці АТО прозвали "безпілотником".

"безпілотник" Чіка

Про це йдеться на сторінці в Facebook прес-центру штабу АТО, передають Патріоти України.

Зазначається, що ворону знають не тільки військові, але і журналісти, які приїжджають на позиції.

"Чіка належить одному з військовослужбовців Збройних сил України. З тих пір, як Юрій знайшов маленьке пташеня, пройшло 5 місяців. Весь цей час вони разом 24 години на добу. Хлопці на позиції розповідають, що Чіка не залишає в спокої нікого, тому пильності не можна втрачати ні на хвилину. Все, що потрапляє у дзьоб, надійно ховається у таємних місцях. Це і сигарети, і солодощі, та багато чого... Але найбільша забава птаха - розв'язання шнурків, і неважливо, є на тобі взуття чи ні" , - йдеться у повідомленні.

"Під час польотів до ворожих позицій зчитує обстановку, залишилося тільки навчити його ділитися даними і ми отримаємо ще один козир у руках", - розповіли військові про Чіку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...