Хіти тижня. Зірка Голлівуду показав раритетну світлину з "українською символікою"

Користувачі побачили на фото український прапор.

Сильвестр Сталлоне. Фото:Novostivmire.com

Американський культовий актор і сценарист Сильвестр Сталлоне показав раритетне фото в оточенні інших зірок. На знімку можна побачити Арнольда Шварценеггера, Ніколь Кідман, Стівена Сігала і Клінта Іствуда. Рідкісне фото з минулого Сильвестр опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Заради приколу. Флешбек", - підписав актор знімок.

Користувачі соцмережі написали, що актори стоять на тлі українського прапора. "І український прапор", "На тлі українського прапора", "Ззаду український прапор!", "І український прапор на тлі", - прокоментували вони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...