На рос-ГебельсТБ несподівано видали правду про причетність Московії до війни на Донбасі (відео)

Російський політик, лідер громадського руху "Союз правих сил" Леонід Гозман в ході політичного ток-шоу на пропагандистському телеканалі "Росія 1" сказав про причетність РФ до війни на Донбасі.

Фрагмент передачі опублікований на YouTube.

"На громадянах нашої країни лежить відповідальність за те жахіття, яке там відбувається... Бо ця війна жахлива, вона не могла б тривати більше одного дня, якщо б ми не підтримували зброєю, грошима, людьми так званих лідерів цих республік, які, з моєї точки зору, просто кримінал. Якщо один з лідерів ДНР Пушилін був регіональним менеджером МММ. Тепер він бореться "за свободу Донбасу". Захарченко до війни курями торгував, у нього було 2 ларька", - сказав Гозман.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...