Ніфіга собі... В Японії відеореєстратор зафіксував телепортацію людини (відео)

На відео з Японії, яке було знято камерою відеореєстратора, встановленого в салоні машини, видно як поруч із автомобілем, що рухався автострадою раптово нізвідки з'явилася людина.

Чоловік у в світлому спортивному костюмі з темним рюкзаком за плечима немов вивалився з іншого простору. Він проковзнув кілька метрів разом з автомобілем, водій якого відразу ж загальмував, а потім піднявся на ноги і, як ні в чому не бувало, пішов геть.

З першого погляду можна було б подумати, що він впав з моста, який проходить як раз над цим місцем. Але навіть при сповільненій швидкості відтворення неможливо побачити його падаюче зверху тіло. Його постать, коли він тільки починає з'являтися в метрі над дорогою, спочатку була нерізкой і розмитою. І лише потім вона набула чітких обрисів. Звичайно, можна послатися на те, що йде дощ і краплі дощу на лобовому склі погіршують огляд, але, якщо придивитися, то на мосту до несподіваної появи "телепорту" немає жодної людини.

Крім того, якби людина дійсно впав або стрибнув з моста, висота якого становить близько 6 метрів, то він, напевно, постраждав би від травм або ударів. Однак хлопець легко встає і тікає. Відеозапис, що з'явився 19-го січня у соціальної мережі Facebook, викликав неоднозначну реакцію. І все ж серед маси скептиків є чимало оптимістів, які вірять в можливість телепортації.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...