Скрепи в шоці: Як росіяни відреагували на "візовий" успіх України (фотофакт)

Громадяни РФ дуже звикли думати, що українців все одно "не пустять у Європу". Однак "кляті гейропейці" зробили росіянам неприємний сюрприз.

ЄС та Україна. Фото: telegraf.com.ua.

Посол України у Фінляндській Республіці та Республіці Ісландія Андрій Олефіров висміяв реакцію Росії на схвалення Європейською комісією надання Україні безвізового режиму, передають Патріоти України.

Фото, що показує реакцію РФ на цю подію, Олефіров розмістив у своєму Twitter. "Українці їздитимуть у Європу без віз. Реакція російської вулиці", — написав Олефіров, опублікувавши фотографію трьох здивованих котів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...