"Трамп готовий допомагати Україні", - заявила "наша Юля" після "зустрічі" з президентом США

Президент США Дональд Трамп готовий підтримувати Україну, втім для цього держава повинна також зробити певні кроки

Про це під час засідання Верховної Ради заявила очільник "Батьківщини" Юлія Тимошенко, повідомляють Патріоти України Вона зазначила, що вся відповідальність за загострення конфлікту на Донбасі, зокрема щодо ситуації в Авдіївці, лежить на Росії.

Тимошенко пояснила, що весь тиждень працювала у США та провела десятки зустрічей, важливих для держави. При цьому під час цих зустрічей дуже часто говорять про те, що наразі не бачили жодних документів, де б конфлікт на сході називали війною.

"Вони говорять, що "ви самі дезорієнтуєте практично весь світ, говорячи про те, що тут не війна, а просто тероризм окремих структур, які діють на сході", - наголосила Тимошенко.

Вона додала, що коли відвідувала сенаторів, конгресменів, політологів та аналітиків США, то вони також ставили запитання про те, коли в Україні припиниться корупція на найвищому рівні та називали конкретні прізвища корупціонерів з оточення президента. Таким чином високопосадовці США стверджують, що припинять виділяти допомогу Україні, якщо цю проблему не буде вирішено.

"Під час моєї зустрічі з президентом США, я почула підтримку Україні, бажання допомогти їй. Україна не буде залишена без допомоги найнадійнішого нашого союника - США, але багато чого - у руках України", - підсумувала Тимошенко.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...