Українські мурали потрапили в список найкращих у світі за 2017 рік (фото)

Команда міжнародних фахівців високо оцінила мурали у Києві та Харкові.
Цей мурал у Києві намалював італійський художник. Фото: ISSA.

Три українських мурали – два в Києві та один у Харкові – увійшли до списку найкращих творів вуличного мистецтва у світі Best Street Art 2017. Відповідні фото були опубліковані на сайті I Support Street Art (ISSA), передають Патріоти України.

"Ми з гордістю представляємо цю прекрасну колекцію кращих творів вуличного мистецтва, які ми отримали в 2017 році. Від імені команди ISSA ми бажаємо щасливого Нового року всім вам – прекрасним людям, які поділяють, підтримують, люблять і вірять в мистецтво для людей", – йдеться в повідомленні. До списку потрапили такі українські мурали:

Київ, гімназія №267. Автор – аргентинський художник Франко Фазолі (Franco Fasoli JAZ).

Київ, адреса: вул. Верхній Вал, 44. Автор – італійський художник Кraser.

Харків. Автор – Маріуш Варaса (M-City).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...