Хіти тижня. За Сталіна вже б розстріляли: Пропагандистка Скабєєва зганьбилася в прямому ефірі, забувши автора "Молодої гвардії" (відео)

Російська телеведуча Ольга Скабєєва продемонструвала в ефірі великі прогалини в знанні класичної літератури.

Ольга Скабєєва

Награно переживаючи за долю російської класики в Україні, Скабєєва приписала Михайлу Булгакову авторство роману «Молода гвардія» (очевидно, сплутавши з «Білою гвардією»), передають Патріоти України.

«Все культурно-массовые мероприятия теперь будут на украинском языке проводиться, — обурювалася Скабєєва. — Интересно, как в этой связи будет выглядеть, ну например, постановка, ну например, в Театре русской драмы. Наверное, „Молодая гвардия“ Булгакова или „Вишневый сад“ Чехова теперь будут смотреться весело и забавно».

Користувачі соцмереж дружно висміяли Скабееву, заявивши, що і не сумнівалися в рівні розвитку пропагандистки.У той же час користувачі нагадали, що шоу на РосТБ передбачають не тільки ведучих, а й режисерів, монтажерів. А значить, шкільну програму забула не лише Скабєєва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...