Довга війна чи сіра зона: Арестович дав похмурий прогноз щодо майбутнього України

Скандальний екс-радник ОП та блогер Олексій Арестович вважає, що сценарій завершення війни в Україні – це "сіра зона". Про це він повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти України.

Арестович вважає, що у питанні закінчення війни українці повірили в образ, створений у СРСР про Другу Світову війну: "розгром противника, беззаперечна капітуляція однієї зі сторін, прапори у переможеній столиці тощо". "Але цей образ є винятком, а не правилом у війнах, які йшли як до Другої Світової, так і після. Більшість воєн у світі закінчуються нічим", – каже екс-радник ОП.

Арестович нагадав, що деякі великі конфлікти були зупинені припиненням вогню, навіть без підписання сторонами мирного договору, деякі – з підписанням мирного договору через роки чи десятки років після припинення бойових дій.

"Російсько-Українська війна також не може стати винятком із правил, адже жодна зі сторін не може розгромити іншу з низки причин, насамперед – це нестача озброєнь та військової техніки, за допомогою яких можна було б суттєво змінити лінію фронту. У Росії їх немає, у нас теж. Політика наших партнерів полягає в тому, щоб нам не дати програти, а РФ – виграти. У такому треку нас чекає довга війна на виснаження або сіра зона", – вважає він.

Екс-радник ОП припускає, що найімовірніший сценарій для України – це "сіра зона": зупинка бойових дій та заморозка війни по лінії розмежування".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перша місія планується на 2029 рік: NASA злило інформацію від SpaceX про політ міжпланетного корабля Starship на Марс. Однак Маску наступають на п'яти конкуренти

неділя, 30 червень 2024, 16:20

NASA оголосила новий раунд пропозицій для програми повернення зразків з Марса. Серед фіналістів — SpaceX, Blue Origin та Lockheed Martin, які вже мають чинні партнерства з NASA для програми Artemis. Зокрема, SpaceX планує використати свій Starship для ...

Рік-два тому на нього молилось пів України: Арестович - тепер нова ікона "хороших русских" імперців. І нескромно ставить себе в один ряд із Фрейдом та Юнгом

неділя, 30 червень 2024, 15:40

Як «не аферист, але авантюрист» знайшов нову багатомільйонну авдиторію. У перші тижні війни радник глави Офісу президента Олексій Арестович ефективно виконував роль народного психотерапевта і мав цілу армію прихильників. Люди, спраглі надії, ловили кож...