"Мішок" на Правобережжі затягується щільніше: ЗСУ влучили в міст біля Каховської ГЕС

На Херсонщині Збройні сили України знову влучили в міст біля ГЕС. Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань, передають Патріоти України.

«Херсонщина. Нова Каховка – ЗСУ знову влучили в міст біля ГЕС», – йдеться у повідомленні. Знову чітко в ціль, відзначив Хлань.

Місцеві телеграм-канали повідомляють, що у Новій Каховці лунають вибухи. Видання «Мост» зазначає з посиланням на соцмережі, що дим нібито здіймався в районі Каховської ГЕС.

Як повідомлялося, у тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині на базі окупантів пролунала серія вибухів. Над містом здійнявся стовп чорного диму.

Нагадаємо, 21 серпня у Новій Каховці пролунало 15 вибухів. Також сьогодні Збройні сили України знову поцілили по Антонівському мосту в тимчасово окупованому Херсоні. Захисники влучили в колону автомобілів рашистської армії з боєприпасами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"З жиру бісяться!": Українська блогерка-мільйонниця похизувалася подорожжю на приватному літаку з чоловіком до Канн і нарвалася на хейт

субота, 18 травень 2024, 20:31

Блогерка-мільйонниця, чемпіонка України з фітнес-бікіні Тетяна Коряк (Корячка) показалася на тлі приватного літака з чоловіком і в Instagram повідомила, що збулася її мрія, передають Патріоти України. Коряк похвалилася, що вийде на червону доріжку Канн...

"Зараз залишки дотлівають в одній із посадок": ЗСУ збили Су-25 окупантів у Донецькій області

субота, 18 травень 2024, 20:17

У Донецькій області військові 110-ї окремої механізованої бригади ЗСУ збили російський літак Су-25. Про це повідомляється на сторінці бригади у Facebook у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. «Знову прибили Су-25 ворога! Зараз його залишки до...