"Не вийшло з Україною, взявся за Білорусь: Путін чекає на смерть Лукашенка", - Кох

"Пройшов один рік та сімдесят дев'ять днів війни. Обстановка на фронті за добу помітно не змінилася. Навіть просування ЗСУ на північ і південь від Бахмута практично зупинилося. Війна знайшла нову точку рівноваги. Чи надовго? Думаю, це пауза перед великими подіями", - про це у власному блозі пише Альфред Кох, передають Патріоти України.

"Зеленський приїхав, нарешті, до Берліна. Офіційна інформація виглядає надихаюче. Німецькі керівники презентували безпрецедентний пакет допомоги у 2,7 млрд. євро, обіцяли підтримку доти, доки вона буде потрібна і вже не так однозначно негативно відгукувалися про можливість постачання Україні F-16.

Канцлер Шольц висловився у тому дусі, що він вивчає питання, шукає разом із партнерами можливість його вирішити позитивно тощо. Зеленський, у свою чергу, дякував за допомогу, висловлював упевненість тощо.

Але що відбувалося за зачиненими дверима – можна лише здогадуватися. Напевно, там йшла непроста розмова про членство України в ЄС і НАТО. Не думаю, що повідомлю новину, якщо скажу, що в цьому питанні думка Німеччини є дуже важливою для країн, що вагаються.

Берлін має масу неформальних важелів, щоб переконати надто "обережних" партнерів підтримати вступ України в обидві ці організації. Якщо, зрозуміло, сама Німеччина вважає таке рішення правильним. І схоже, що Зеленський досяг серйозних успіхів у цьому питанні.

Я думаю, що цей вояж Зеленського насамперед був присвячений цій темі. Враховуючи, що 11 липня розпочнеться саміт НАТО у Вільнюсі, це, фактично, остання можливість переконати тих, хто вагається в тому, що Україну треба приймати до НАТО.

Для України ж тут немає підстав для компромісу: членство в НАТО – це єдина працююча гарантія від повторення російської агресії через якийсь час. Саме тому Зеленський так послідовно об'їжджає усі європейські столиці. Сподіваюся, що там до нього прислухаються і ухвалять те рішення, якого він так наполегливо домагається.

Пройшли вибори у Туреччині. Обирали і президента, і парламент. Судячи з останніх даних, на виборах до парламенту жодних сюрпризів не станеться і партія Ердогана набере якщо не більшість, то близько того.

А ось на президентських виборах на Туреччину чекає, швидше за все, другий тур. Завтра вранці буде більше ясності, але поки що Ердоган не добирає до 50% і тренд, у міру підрахунку голосів, складається явно не лише на користь. Я не буду зараз розмірковувати про те, що станеться, якщо Ердоган програє вибори. Ось якщо програє – тоді й можна буде обговорити це питання.

П'ятого дня ми не бачимо дорогого нашого незабутнього Олександра-Григорича. Як занедужав він біля Мавзолею, так і слід його простиг. Лежить, мабуть, у комі, а душа його кидається між небом і землею... Чи це все фантазії? У всякому разі, чутки ходять різні. І що має проблеми з серцем. І що із ендокринною системою. І що лежить у клініці та його активно "капають".

Все це дуже схоже на "Новичок". Навіщо і кому це потрібно – піди розберись. Але одне ми знаємо точно: "Новичок" є тільки в однієї людини. І якщо Путін має план щодо анексії Білорусі, то Лукашенко йому явно заважає.

А анексія Білорусі Путіну зараз явно не завадить. Крім суто військового виграшу (як мінімум - можна забрати всю зброю та боєприпаси білоруської армії), це ще й хороша новина для ватників: дивіться, я хоч і профукав війну в Україні, проте Білорусь приєднав. Ура мені!

Не змогли загрожувати НАТО зі Львова, загрожуватимемо з Бреста! Багатоходовочка, ебтить! – радісно закричить у телеефірі Дм. Кисельов. І вся останкінська зграя дружно підхопить: наш-то всіх обдурив! Який молодець! Ай та Путін! Всі думали що він їх так, а він раз – і так! Краса!

Тож давай Сан Єгорович, не затримуй. Рушай коні, і ми тебе пишно поховаємо. І без фокусів. Не здумай мені одужувати. Ти ж не якийсь Навальний, прости, господи. І щоб жодних німецьких лікарів. Простежте там. Надішліть йому наших, перевірених, кремлівських. І заради бога, без самодіяльності. Не як минулого разу.

Що ж до Пригожина, то він продовжує скиглити щодо зради та боєприпасів, але вже не загрожує покинути позиції. А якщо так, то його крики більше нікому нецікаві. Хлопчик вийшов у тираж.

Одного разу не виконавши свою погрозу він втратив в очах своїх візаві репутацію "серйозного пацана" і тепер його принижуватимуть і шморитимуть уже до самого кінця. З авторитетного чоловіка він сам себе перетворив на дрібного баклана.

А все тому, що не треба було язиком молоти: сказав піду з позицій, якщо не дасте снарядів – йди. А якщо снарядів так і не дали, а ти залишився - то ти тепер весь час сидітимеш без снарядів. Тому що снаряди полагаються лише тим, кого шанують. А шанують лише тих, хто виконує свої погрози. І якщо не може виконати, то не загрожує, а мовчить і терпить. І вже, принаймні, не верещить і не матюкається як п'яна шалава.

Ось стислий огляд того, що я побачив цікавого за сьогоднішній день. Залишилося лише додати, що справа наша права, ворог буде розбитий, а перемога буде за нами. Слава Україні!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...