Примадонна вже виїхала з Росії: Максим Галкін розсекретив, де зараз перебуває разом з дружиною

Максим Галкін поїхав до Латвії / instagram.com/maxgalkinru

Російський гуморист Максим Галкін опублікував новий пост на своїй сторінці в Instagram і розповів, де зараз перебуває разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою, яку днями помітили в Росії.

Так, він поділився яскравим знімком, зробленим сьогодні вранці в Сігулді - місті, яке знаходиться в Латвії, де живе їхня подруга Лайма Вайкуле.

На знімку Галкін постав у джинсах, білій футболці, курточці і кросівках. А Примадонна позувала в джинсах, лоферах і шубі. На кадрі видно, що Пугачова обіймає чоловіка за плече, вони мило посміхаються в камеру.

"Яка сьогодні сонячна неділя в Сігулді", - підписав фото Галкін.

Максим Галкін і Алла Пугачова / instagram.com/maxgalkinru

Алла Пугачова - останні новини

3 листопада Аллу Пугачову помітили на Ленінградському вокзалі. Її зустрів водій, який незабаром відвіз її в особняк, де раніше Примадонна жила з чоловіком і дітьми.

Як виявилося, Примадонна приїхала, щоб завершити свої справи, пов'язані зі спадщиною їхніх дітей.

Ймовірно, артистка перебувала в країні-агресора всього кілька днів, тому що зараз вона знову перебуває у Латвії зі своїм чоловіком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...