Старець Іоасаф поділився пророцтвом, що бойові дії в Україні призупиняться за кілька місяців (відео)

Передбачення старця Іоасафа свідчить про те, що кінець війни в Україні варто очікувати тоді, коли противник остаточно втратить свою силу та волю до боротьби – ЗСУ здійснюватимуть успішні військові операції, використовуючи новітні технології та розвіддані. Відповідне пророцтво залишив старець Іоасаф, передають Патріоти України.

Він бачив небеса, відкриті над полями битв, зауважує: українські воїни хоробро відстоюють свободу і незалежність своєї землі. Війна, за його словами триватиме до певної дати, проте увесь цей час Україну супроводжуватиме Божа милість і сила.

Іоасаф говорив про духовну підтримку небес: "Бачу небеса, відкриті над Україною, небесні Ангели та святі стоять на захисті нашої землі. Мати Божа Пресвята Богородиця з'являється з небесним військом і огортає своїм покровом наших воїнів". Слова надії та віри сповнюють серця українських захисників непохитною вірою та силою. Святі Георгій-переможець та архангел Михаїл ведуть оборонців у бій, "...захищають наші міста і села, відганяють ворогів і надають небесну допомогу".

Особливо старець відзначав непереможність духу українського народу. Він говорить, що кожен українець, незалежно від віку чи зайнятості, стає на захист держави: "В їхніх очах горить вогонь патріотизму і любові до батьківщини. Вони моляться, працюють, борються з вірою в перемогу". Кожен, допомагаючи фронту, робить корисну справу на шляху до перемоги.

Побачив старець Іоасаф також успішні військові операції, що проведуть ЗСУ: "... вони виявляють стратегічні таланти, використовуючи новітні технології та розвіддані". Кожен бій буде наближати нас до перемоги над противником, адже ворог, втрачаючи силу і мораль, відступатиме під натиском українських воїнів.

Війська РФ, хоч і численні, проте не зможуть протистояти українським оборонцям – старець пророкує, що духовна підтримка стала великим благословенням для народу. "Пресвята Богородиця неодноразово з'являлася, надаючи впевненість у перемозі та захисті для нашого народу. Вона закликала до постійних молитов і віри у Божу допомогу", – вважає Іоасаф.

Старець передбачає, що жодна загроза не зможе зломити дух українського народу, тому що "... з кожною молитвою, з кожним зверненням до небес вороги відчували на собі Божий Гнів і покарання за свої злочини".

Що стосовно часу можливого припинення бойових дій – монах вважає, що це станеться через декілька місяців, коли Росія остаточно втратить свою міць і волю до боротьби: "Українські воїни переможно повернуться додому, а на нашій землі запанує мир. Ця дата буде днем великого тріумфу та подяки Богові за його захист і милість".

А після перемоги розпочнеться відбудова та духовне відродження України, віра в Бога, за словами старця, розквітне з новою силою та стане основою нашого суспільства. Народ буде духовно зміцнений та об’єднаний йти вперед з новою силою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перша місія планується на 2029 рік: NASA злило інформацію від SpaceX про політ міжпланетного корабля Starship на Марс. Однак Маску наступають на п'яти конкуренти

неділя, 30 червень 2024, 16:20

NASA оголосила новий раунд пропозицій для програми повернення зразків з Марса. Серед фіналістів — SpaceX, Blue Origin та Lockheed Martin, які вже мають чинні партнерства з NASA для програми Artemis. Зокрема, SpaceX планує використати свій Starship для ...

Рік-два тому на нього молилось пів України: Арестович - тепер нова ікона "хороших русских" імперців. І нескромно ставить себе в один ряд із Фрейдом та Юнгом

неділя, 30 червень 2024, 15:40

Як «не аферист, але авантюрист» знайшов нову багатомільйонну авдиторію. У перші тижні війни радник глави Офісу президента Олексій Арестович ефективно виконував роль народного психотерапевта і мав цілу армію прихильників. Люди, спраглі надії, ловили кож...