"Судячи з останнього відео Мендель, вона вирішила поширити тему "коханка президента і вже вагітна" навіть серед тих, хто не бажав бути в курсі", - політтехнолог Голобуцький

В будь-якому випадку головний висновок з цього у виборців: "президент взагалі не контролює ситуацію навіть у власному офісі".

"Мене ніколи не цікавив цей аспект політичних чуток: "хто з ким, коли, де і як". Це завжди суто внутрішньородинні проблеми тих, про кого йдеться - незалежно від того, мають чутки якісь реальні підстави чи ні", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але, судячи з останнього відео Мендель, вона вирішила поширити тему "коханка президента, і вже вагітна" навіть серед тих, хто не бажав би бути в курсі. Можливо, вона вважає це якимось дуже ефектним способом нівелювати вплив чуток. Можливо, це просто недалекоглядний епатаж. А може спроба утвердити власний статус (бо погодьтесь, Олена Зеленська зникла з горизонту в принципі, ніби її нема, натомість в прессекретарки що не вихід - то будуарна фотосесія в неприйнятних позах і недопустимому для держслужбовця і обслуговуючого персоналу одязі).

В будь-якому випадку головний висновок з цього у виборців: "президент взагалі не контролює ситуацію навіть у власному офісі, і голова ОП теж чи то не може, чи не хоче встановлювати службову дисципліну". Можливо, хтось навіть ризикне спробувати пояснити це Зеленському".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20