"Відірвався" на "бомбезній" вечірці: Комік "Квартала 95" зняв пародію на воєнкора Татарського (відео)

Гуморист Юрій Великий записав чергову пародію на реалії сьогодення – цього разу про воєнкора Владлена Татарського, який нещодавно загинув в Санкт-Петербурзі, передають Патріоти України.

«Другого квітня у Санкт-Петербурзі досить «голосно» пройшов «творчий вечір» колишнього кримінальника, а тепер уже і колишнього воєнкора Владлена Татарського. Чим усе закінчилося – всім відомо. Так і не встиг він усіх перемогти і всіх кого треба пограбувати», – написав Великий, презентуючи відео.

За сценарієм, після смерті воєнкор потрапляє, як йому пояснюють, в канцелярію. «Небесну?» – з надією перепитує Татарський. «Розмріявся! Підземну!» – вводить його у курс справи адміністратор, яка представляється Упирьовою Ельвірою. Татарський просить повернути його назад, бо, мовляв, обіцяв всіх перемогти. Упирьова з нього сміється: «Захарченко з Моторолою теж обіцяли! І що тепер? «Обіцяльники» свої завалили і сидять он мовчки».

Татарський пояснює, як потрапив до Ельвіри: «Проводив творчий вечір, вручили статуетку, втратив свідомість, прийшов в себе – тут». «Читала в новинах про вашу бомбезну вечірку! Непогано ти там відірвався. Аж сюди було чутно!», – розсміялася Упирова. Про свою професію Татарський розповідає так: «До 2014 року офіційно працював кримінальником. А потім, коли втік з в’язниці, отримав народного героя ДНР/ЛНР. А вже після цього став працювати воєнкором. Годував народ пропагандою».

Ельвіра пропонує роботу новопробулому: «Дуже почесна – валізи носитимеш за однією людиною. Тільки треба трішки почекати. А поки – вільний графік. Ось тобі квиток, підеш на концерт всіма шановного Йосипа Давидовича. А зараз можеш сходити на екскурсію за руським военним кораблем. Це туди! – махає убік рукою. – У морячків там спитаєш. Шойгуй звідси!».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Криваві рублі не принесли вбивці щастя: Громадянин Туркменістану, який хвалився катуваннями українців, поплатився на батьківщині

неділя, 19 травень 2024, 4:15

Громадянин Туркменістану Сергій Григорян воював проти України на боці Росії з осені 2022 по літо 2023 року. За цей час заробив на однокімнатну квартиру, яку на надіслані злочинцем гроші придбала у Турменбаші його мати. Проте радіти новому житлу окупант...

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...