Вплине на майже 3 млн людей: Політолог розповів, що росіяни не зможуть пробачити Путіну

У Росії планують підвищити податки на прибутки підприємств та громадян, що вплине на майже 3 млн росіян. Громадяни держави-агресорки таким рішенням будуть різко незадоволені. Про це заявив російський опозиційний політтехнолог Аббас Галлямов, передають Патріоти України.

За словами фахівця, таке підвищення податків відбувається тоді, коли величезні гроші витрачають на війну проти України. Невдоволення може посилитися серед певної групи людей, яка більш-менш розбирається у політиці. У британській розвідці переконані, що підвищення податків у Росії, найімовірніше, використають для фінансування війни.

Путін не виконав обіцянку

Володимир Путін пропонує зняти з Росії санкції, але, згадаймо, як раніше він говорив, що росіяни в цих умовах почали нібито краще жити. Якщо ж він змінив думку, це означає, що він брехав. Так, є чітке розуміння, що в російській армії крадуть гроші.

"Під приводом фінансування дурної війни я тепер маю фінансувати генеральську корупцію". Це зовсім людям не сподобається", – заявив Галлямов.

Окрім того, у країні-агресорці за рік можуть підвищити податок на прибуток підприємств, і це відразу вдарить по найбідніших верствах населенн. Такий податок призведе до сплеску інфляції. Як пояснив політтехнолог, підприємства просто будуть свої додаткові витрати перекладати на плечі споживача", – наголосив російський опозиційний політтехнолог.

Що росіяни не зможуть пробачити Путіну

Як стверджує Галлямов, російське населення вважає, що воно не має права сперечатися з Путіним та посягати на велику політику. Очільник Кремля уклав з народом неофіційну угоду". Мовляв, він робить усе, що збільшуватиме рівень життя росіян, а вони – не будуть лізти у велику політику. Саме тому тут протесту набагато складніше, ніж щодо інфляції, яка стосується гаманця кожного громадянина. "Люди вважають, що почати непотрібну війну – Путін "має право". А ось погіршувати рівень життя – він не має права", – сказав Аббас Галлямов.

Втім, якщо рівень життя росіян погіршується, Путін не дотримав слова. А відтак вони незобов'язані бути лояльними до очільника Кремля.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перша місія планується на 2029 рік: NASA злило інформацію від SpaceX про політ міжпланетного корабля Starship на Марс. Однак Маску наступають на п'яти конкуренти

неділя, 30 червень 2024, 16:20

NASA оголосила новий раунд пропозицій для програми повернення зразків з Марса. Серед фіналістів — SpaceX, Blue Origin та Lockheed Martin, які вже мають чинні партнерства з NASA для програми Artemis. Зокрема, SpaceX планує використати свій Starship для ...

Рік-два тому на нього молилось пів України: Арестович - тепер нова ікона "хороших русских" імперців. І нескромно ставить себе в один ряд із Фрейдом та Юнгом

неділя, 30 червень 2024, 15:40

Як «не аферист, але авантюрист» знайшов нову багатомільйонну авдиторію. У перші тижні війни радник глави Офісу президента Олексій Арестович ефективно виконував роль народного психотерапевта і мав цілу армію прихильників. Люди, спраглі надії, ловили кож...