Хіти тижня. Долар пробив нову позначку: Скільки коштує валюта в Україні

В Україні курс долара в п'ятницю, 11 жовтня, знизився на 19 копійок, передають Патріоти України.

Зокрема, середній курс гривні до американської валюти в продажу був встановлений на рівні 24,82 грн/$, свідчать дані банківських установ.

Водночас аналогічний курс євро знизився на 13 копійок і склав 27,37 грн/€.

Національний банк України встановив офіційний курс гривні щодо долара на позначці 24,53 грн/$. Порівнюючи з попереднім робочим днем, американська валюта подешевшала на 17 копійок.

Курс гривні щодо євро НБУ встановив на рівні 27,05 грн/€.

У такий спосіб за день європейська валюта подешевшала на 7 копійок.

Національний банк України формує курси долара та євро щодо гривні як середньозважений курс за операціями на міжбанківському ринку за день. За офіційним курсом НБУ населення купувати валюту не може.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...