Рейс триватиме 60 годин: Україна відновлює поромне сполучення з Грузією

Україна відновлює поромне сполучення з Грузією через Чорне море. Про це повідомляється на сайті перевізника UkrFerry. Перший рейс заплановано вже на 9 липня, повідомляють Патріоти України.

За даними UkrFerry, рейс триватиме 60 год. Порт відправлення – Чорноморськ, а порт прибуття – Батумі. Тривалість зворотного рейсу – 69 год.

Як випливає із розкладу, рейси відбуватимуться раз на тиждень. На маршруті курсуватиме автомобільно-залізничний/пасажирський пором Kaunas, побудований у 1989 році в Німеччині. Знаходиться під класифікаційним наглядом Lloyd, вказано на сайті Ukrferry.

Пором має 250 пасажирських місць у каютах люкс, напівлюкс, двох- та трьохмісцевих каютах з усіма вигодами. «Висока мореплавність судна та його значні розміри (довжина – понад 190 м, ширина – 28 м) дозволяють мінімізувати хитавицю навіть у штормових умовах. Дві вантажні палуби можуть одночасно приймати на борт 49 універсальних залізничних вагонів та 50 великовантажних автомобілів TIR», – йдеться в повідомленні.

На сайті UkrFerry зазначено, що дати/час відходів і прибуття суден можуть бути змінені з причин, не залежних від морського перевізника, в тому числі: зайнятості причалу в порту, погодних умов, тривалої роботи митних, прикордонних та інших влад в портах, а також з інших не залежних від морського перевізника причин. Дати/час відправлення і прибуття судна можуть бути змінені як до початку рейсу, так і протягом рейсу.

Треба було ховати в трилітрові? Податкова побачить закордонні рахунки українців вже за кілька тижнів. Чим це обернеться для пересічних громадян

неділя, 30 червень 2024, 17:00

Податкова скоро отримає інформацію про стан банківських рахунків резидентів України за кордоном, а також цілу низку фінансової інформації. Про це повідомила пресслужба Державної податкової служби України. . Що це означає та як вплине на пересічних укр...

У Норвегії запрацюють нові правила працевлаштування українських біженців: Чого чекати

неділя, 30 червень 2024, 11:54

З 1 липня 2024 року у Норвегії запрацюють нові правила працевлаштування українських біженців. Зміни торкнуться тільки тих громадян, які влаштовуються на роботу водієм автобуса. Про це пише видання NTB. Згідно з ініційованими змінами норвезького уряду, ...