Туристи вже оцінили: На Херсонщині з’явився перший у країні банк сиру

Зараз сімейне підприємство Репілевських, які його заснували, випускає 48 сортів сиру.

Перший в країні банк сиру відкрився на сімейному підприємстві Репілевських у с. Мар’янівка Каховського району Херсонської області, повідомляють Патріоти України.

Банк сиру являє собою спеціальне сховище зі стабільним мікрокліматом, куди на зберігання закладають сорти твердого сиру. На даний момент у господарстві вже заклали 200 кг твердого сиру із козячого молока.

Ми плануємо витримувати козячий сир від року до п’яти, і тільки потім частувати ним справжніх знавців та гурманів, — каже Данило Репілевський.

Козина ферма та банк сиру Репілевських уже стали туристичною принадою. Тут для туристів відкрили хостел на двадцять місць і кафе, де проводять дегустації продукції. Зараз сімейне підприємство Репілевських випускає 48 сортів сиру — із різноманітними вишуканими травами, оливками, і навіть шоколадом.

На українців чекає нова реальність: Банкір розкрив, що буде з курсом долара у серпні

субота, 27 липень 2024, 7:56

В Україні завершився двотижневий період активного зростання курсу долара. До 1 серпня "бакс" залишиться в ціновому коридорі 40,7-41,7 грн. Проте незабаром на українців чекають нові "курсові реалії", які, втім, не відбудуться раптово, передають Патріоти...

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...