А як робите ви? Що першим треба класти у засмажку - цибулю чи моркву

У засмажку традиційно кладуть моркву та цибулю чи цибулю та моркву. Ось тут і виникає питання щодо першочерговості закладання цих інгредієнтів в сковороду. Засмажка потрібна для багатьох страв. Щоб вона не зіпсувала їх смак пригорілою морквою чи цибулею, потрібно підсмажувати їх в правильній послідовності, передають Патріоти України.

Як зробити правильно

Про це ніхто не замислюється до моменту, коли звучить питання. Почнемо з того, що коренеплоди мають різний час приготування. А ще є фактор взаємодії, від якого багато чого залежить.

Шеф-кухарі рекомендують спочатку класти на обсмаження саме цибулю. Вона буде мати золотистий колір та м’яку текстуру. А ще приємний аромат.

Звичайно, нічого критичного не станеться, якщо спочатку посмажити моркву. Проте вона виділяє сік. В результаті цибуля не зможе набути потрібного просмажування та віддати аромат і смаком в повному обсязі.

Просто треба робити за визначеною схемою дій. Спочатку ви кладете цибулю. Як тільки бачите золотисту скоринку, тоді кладете моркву. Ось і вся технологія закладання коренеплодів в сковороду.

Справа не в зовнішності? Психологи назвали лише одну рису, яка робить людину неймовірно привабливою

середа, 18 вересень 2024, 11:45

Науковці рекомендують розвивати в собі цю рису, щоб уміти вибудовувати глибокі стосунки з іншими людьми, передають Патріоти України. Британський психолог Імонн Фергюсон ініціював дослідження, під час якого було виявлено, що найпривабливішою людину роби...

Не робіть так! Банальні помилки при варінні пельменів, яких припускаються тисячі господинь

середа, 18 вересень 2024, 11:07

Помилок, допущених при варінні пельменів, налічується не так вже й багато, але враження про готову страву вони псують ґрунтовно, передають Патріоти України. Помиляються всі кулінари – від школярів та студентів до досвідчених кухарів. У такій ситуації н...