Золото і срібло - найпопулярніші метали при виготовленні прикрас. Зазвичай золоті та срібні вироби не поєднують в одному образі, хоча стилісти запевняють, що прийшов час забути стереотипи та почати сміливо міксувати різні метали. Однак, якщо слідувати не модним порадам, а думці фахівців з вчення фен-шуй, золото і срібло одночасно поєднувати не рекомендується, передають Патріоти України.
Золото і срібло - це метали з різною енергетикою. Відповідно, вони по-різному впливають на організм. Зокрема, золото містить в собі потужну енергію, яка збуджує прагнення та бажання, дарує величезний заряд сили і могутності. А срібло огортає людину аурою спокою, призводить до гармонії з самим собою. Що буде якщо носити золото зі сріблом? Людина, яка комбінує прикраси з цих металів, піддаватиме себе дисонансу.
Золото стане кращим супутником людей, які ведуть розмірений спосіб життя, і тих, хто потребує додаткового енергетичного підживлення. Воно додасть енергії і сили жителям невеликих міст і селищ. Людям, які живуть в мегаполісі, від золотих прикрас краще відмовитися.
Якщо людина дуже активна, то їй також не варто носити ювелірні прикраси, виготовлені з цього металу. Золото є потужним джерелом енергії, і вона буде вже як тягар для і без того енергійної людини.
Срібло активно транслює жіночу енергетику, тому чуттєвим чоловікам варто відмовитися від срібних прикрас, інакше вони можуть погіршити в них жіночі якості. Чоловікам, яким не вистачає спокою й умиротворення, варто придбати срібну прикрасу. Також срібло має антибактеріальний та знезаражувальний ефект. Якщо ви носите срібну прикрасу і вона швидко темніє, значить метал працює на благо людини, забираючи весь негатив і оберігаючи від хвороб.
Іноді найнеочевидніші вибори багато про нас розповідають. Навіть такі, як звуки, які ми вважаємо заспокійливими. На зображенні показані чотири варіанти звуків, кожен із яких відповідає певним рисам характеру та цінностям. Оберіть той, який найбільше ва...
Розморожування м’яса при кімнатній температурі - найпоширеніша помилка, яку допускають на кухні. Багато хто просто залишає продукт на столі, щоб той швидше відтанув. Але цей зручний метод може зробити м’ясо небезпечним для вживання - особливо влітку, к...