А ви це знали? Чому не можна носити золото й срібло разом

Золото і срібло - найпопулярніші метали при виготовленні прикрас. Зазвичай золоті та срібні вироби не поєднують в одному образі, хоча стилісти запевняють, що прийшов час забути стереотипи та почати сміливо міксувати різні метали. Однак, якщо слідувати не модним порадам, а думці фахівців з вчення фен-шуй, золото і срібло одночасно поєднувати не рекомендується, передають Патріоти України.

Чому не можна носити золото і срібло разом

Золото і срібло - це метали з різною енергетикою. Відповідно, вони по-різному впливають на організм. Зокрема, золото містить в собі потужну енергію, яка збуджує прагнення та бажання, дарує величезний заряд сили і могутності. А срібло огортає людину аурою спокою, призводить до гармонії з самим собою. Що буде якщо носити золото зі сріблом? Людина, яка комбінує прикраси з цих металів, піддаватиме себе дисонансу.

Кому можна носити золото

Золото стане кращим супутником людей, які ведуть розмірений спосіб життя, і тих, хто потребує додаткового енергетичного підживлення. Воно додасть енергії і сили жителям невеликих міст і селищ. Людям, які живуть в мегаполісі, від золотих прикрас краще відмовитися.

Якщо людина дуже активна, то їй також не варто носити ювелірні прикраси, виготовлені з цього металу. Золото є потужним джерелом енергії, і вона буде вже як тягар для і без того енергійної людини.

Кому краще носити срібло

Срібло активно транслює жіночу енергетику, тому чуттєвим чоловікам варто відмовитися від срібних прикрас, інакше вони можуть погіршити в них жіночі якості. Чоловікам, яким не вистачає спокою й умиротворення, варто придбати срібну прикрасу. Також срібло має антибактеріальний та знезаражувальний ефект. Якщо ви носите срібну прикрасу і вона швидко темніє, значить метал працює на благо людини, забираючи весь негатив і оберігаючи від хвороб.

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...