А ви це знали? Чому в омлет не потрібно додавати борошно - поради щодо приготування ідеальної страви

Ідеальний омлет має ніжну консистенцію та тане у роті. Щоб страва вийшла пишною і не "падала" при подачі на тарілку, досвідчені господині радять готувати омлет без додавання борошна, зазначають Патріоти України.

Завдяки борошну омлет піднімається в сковороді, але якщо переборщити з його кількістю, тоді страва вийде занадто щільної консистенції і вас розчарує.

Для стандартного омлету з трьох курячих яєць середнього розміру потрібно взяти не більше столової ложки пшеничного борошна. Потрібно правильно вводити інгредієнт, щоб в омлеті в жодному разі не утворилися грудочки.

Перед тим, як додавати борошно в омлет, його потрібно кілька разів просіяти, а потім акуратно всипати в яєчну масу. Добре перемішайте всі компоненти між собою за допомогою вилки та виливайте омлет на сковороду.Накрийте кришкою омлет, змащеною невеликою кількістю рослинної олії з внутрішньої сторони. Коли поверхня омлету почне схоплюватися, акуратно широкою лопаткою підтягніть його знизу. Омлет повинен легко відокремитися від сковороди. Підведіть лопатку під весь омлет, притисніть другою лопаткою і швидко переверніть. Готуйте омлет 3 хвилини.

Замість молока експериментуйте з додаванням до омлету вершків, сметани, кефіру, і спостерігайте, яка консистенція готового омлету вам подобатиметься більше.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...