Ідеальний омлет має ніжну консистенцію та тане у роті. Щоб страва вийшла пишною і не "падала" при подачі на тарілку, досвідчені господині радять готувати омлет без додавання борошна, зазначають Патріоти України.
Завдяки борошну омлет піднімається в сковороді, але якщо переборщити з його кількістю, тоді страва вийде занадто щільної консистенції і вас розчарує.
Для стандартного омлету з трьох курячих яєць середнього розміру потрібно взяти не більше столової ложки пшеничного борошна. Потрібно правильно вводити інгредієнт, щоб в омлеті в жодному разі не утворилися грудочки.
Перед тим, як додавати борошно в омлет, його потрібно кілька разів просіяти, а потім акуратно всипати в яєчну масу. Добре перемішайте всі компоненти між собою за допомогою вилки та виливайте омлет на сковороду.Накрийте кришкою омлет, змащеною невеликою кількістю рослинної олії з внутрішньої сторони. Коли поверхня омлету почне схоплюватися, акуратно широкою лопаткою підтягніть його знизу. Омлет повинен легко відокремитися від сковороди. Підведіть лопатку під весь омлет, притисніть другою лопаткою і швидко переверніть. Готуйте омлет 3 хвилини.
Замість молока експериментуйте з додаванням до омлету вершків, сметани, кефіру, і спостерігайте, яка консистенція готового омлету вам подобатиметься більше.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...