Багато господинь при приготуванні каші з тієї чи іншої крупи часто запитують про необхідність попереднього промивання, передають Патріоти України.
З одного боку, миття здається цілком логічним етапом підготовки продукту, оскільки дозволяє позбутися можливих забруднень і покращити смакові якості готової страви. Однак деякі види круп цього однозначно не потребують.
Відповідь очевидна: пшоно потребує підготовчого етапу. Більше того, промивати крупу слід навіть неодноразово.
Кулінари рекомендують спочатку використовувати воду теплої температури, а потім переключитися на гарячу.
Час промивання буде різним.
Як правило, слід орієнтуватися на колір рідини, що стікає.
Якщо вода каламутна, то готувати пшоно рано.
Коли рідина буде безбарвною, можна приступати безпосередньо до варіння каші.
Так само рекомендують робити і з перловкою.
Вважається, що промивати потрібно будь-яку крупу. Винятком може бути лише манка, пластівці швидкого приготування та подібні продукти харчування.
Кліщі стають все більшою загрозою для домашніх тварин, особливо собак. Ці паразити люблять ховатися у вологих, затінених куточках садів - серед довгої трави, густих кущів, старого листя та заростей. Рослини, як ожина, папороть, плющ, верес, рододендрон...
Експерти споживчої організації Which? попереджають: не варто брати товари, які розташовані на рівні очей. Саме там зазвичай стоять найдорожчі бренди, які навмисно виставляють так, щоб ви обрали їх автоматично, Патріоти України. Чому так? Магазини викор...